Mød fotodillen i supermarkeder, indkøbscentre og varehuse i hele landet


Gratis fotografering Fotodillen har altid gratis fotografering og det er ikke nødvendigt at bestille tid, du kan altid se hvor i landet vi fotograferer netop nu.Hvad tilbyder vi centre og varehuse


Fotodillen er med sine mange års erfaring en af Danmarks største og førende inden for børneportrætfotografering i centre, varehuse, supermarkeder og institutioner.

Fotodillens koncept er den nyeste teknologiske fototeknik, som gør, at man efter fotooptagelsen selv er med til at udvælge de bedste billeder. Billederne er produceret og færdige ca. 10 min. efter optagelsen.

Fotodillen tager altid første optagelser helt GRATIS og der er ingen købetvang.

Fotodillens fotografer giver dig en helt igennem positiv, professionel og unik oplevelse, når du vælger os til at fotograferer dit barn.

Fotodillen tager også søskende/gruppe/familie og dåbsbilleder ude i det mobile fotostudie, det gør det nemt for dig og din familie.

Fotodillen har ingen tidsbestilling, kom når det passer ind i din og barnets hverdag, det giver de mest afslappede og naturlige børnebilleder.

Fotodillen giver som den første og eneste i Danmark 50 års garanti* på billederne. Denne garanti giver dig som kunde en tryghed for at Fotodillen altid leverer den bedste kvalitet.


*Garantien forudsætter at du ikke opbevarer dine billeder i direkte sollys og i høj luftfugtighed samt opbevarer dem i ramme eller album. HUSK AT OPBEVARE FOTODAGEN OG FOTONUMMER for at garantien er gældende.

Føtex i Ringsted

 Få et godt tilbud i din mail når vi fotograferer
i området hvor du bor
>>Tilmelding her


Fotodillen V. Sally Overkær - Telefon: 4096 0329